Buitenbus perikelen

Direct naar de briefwisseling


PTT/TPG bezorgt al een aantal jaren geen post meer op ons huisadres. Aangevoerde reden hiervoor is het afwezig zijn van een goedgekeurde buitenbus.

Ik heb daar tegen aangevoerd dat dit met meer woningen in mijn straat het geval is en dat bij deze woningen wel post wordt bezorgd. De Boterbloemstraat in Berkel bestaat uit een aantal, gelijke, "twee onder een kap" woningen. Deze hebben allen een zelfde pad naar de voordeur. Direct naast de voordeur is, bij de bouw, de brievenbus aangebracht. Hoewel deze woningen dus identiek zijn en slechts een aantal woningen een goedgekeurde brievenbus geplaatst hebben wordt alleen op mijn adres geen post bezorgd. Zelfs bij de woning waarmee ik het pad deel en waar ook geen goedgekeurde brievenbus aanwezig is wordt wel post bezorgd. Hiervoor loopt de postbezorger regelmatig langs mijn brievenbus om de andere bus te bereiken.

Ondanks de vele malen waarin ik TPG gevraagd heb waarom juist bij mij niet bezorgd wordt heb ik nooit antwoord gekregen. TPG stelt dat ook anderen een aanzegging hebben gekregen, maar ik zou graag weten waarom ik al meer dan twee jaar geboycot wordt en anderen niet. Om onduidelijke redenen hebben de bewoners van twee woningen zelfs officieel ontheffing gekregen om een goedgekeurde brievenbus te plaatsen. TPG noemt dit een vergissing.......

Ik hoor graag van anderen die in een soortgelijke situatie zitten. Stuur mij een mailtje wanneer je zelf zoiets hebt of wanneer je iemand kent in zo'n situatie (graag met email adres natuurlijk)

Hier kan je de briefwisseling vinden die ik met TPG heb gehad.

Inhoud


copyright Frans Baart
datum van laatste update: april 09, 2005